Kulturforskelle mellem USA og Danmark

Måske er du dansker og elsker energien og entusiasmen fra dine amerikanske forretningsforbindelser – men hader deres micro-management og konstante small talk.

Det kan også være du bor i USA og nyder godt af dine danske kollegers kreativitet og troværdighed. Altså bortset fra når de er på ferie, hvilket, du synes, de er all the time.

Selvom danskere og amerikanere har meget til fælles, når det kommer til arbejdskultur, så findes der stadig betydelige kulturforskelle mellem USA og Danmark.

Kay Xander Mellish er klar til at hjælpe.

Kay er dansk-amerikansk statsborger og har arbejdet med store firmaer i begge lande. Med sin dybe forståelse for amerikansk forretningskultur kan hun hjælpe amerikanere og danskere til et bedre samarbejde.

Book Kay nu til en konsultation eller præsentation – eller start med en af Kays bøger: “Working with Americans: Tips for Danes” og ”Working with Danes: Tips for Americans.”

Nyt i 2020: Tips til amerikanere med danske kolleger

Danmark er et skønt sted at drive forretning. Infrastrukturen er god, korruptionen er lav, innovation bliver respekteret, og forretningsstrukturerne er fleksible. De fleste taler fremragende engelsk. Alligevel formår mange amerikanere at træde ved siden af.

Denne humoristiske, letlæselige bog af en amerikaner, som har arbejdet med adskillige danske virksomheder, kan hjælpe dine amerikanske kolleger med at undgå simple fejl og med at finde rundt i kulturforskellene mellem USA og Danmark.

I bogen finder du, bl.a. brugbar viden om, hvordan man leder danskere, sælger til danskere, forhandler med danskere, og hvorfor det er vigtigt at sende invitationen til julefrokost allersenest i august.

Dine kolleger vil elske dette underholdende og informative syn på forskellene og lighederne mellem dansk og amerikansk forretningskultur.

Also by Kay Xander Mellish